ADHD: Surf-ready met personal trainer Vincent en Haags Avontuâh X Kunstmuseum Den Haag

Team ADHD | Eigen foto
Team ADHD | Eigen foto
DEN HAAG - De nationale Museumweek start dit weekend en dit betekent lekker rondstruinen in diverse musea door Den Haag en omstreken. Jezelf laten inspireren door alle wonderbaarlijke werken die door diverse kunstenaars zijn gecreëerd!
Den Haag is dit jaar de stad van Escher. Door de hele stad wordt 125 jaar Escher gevierd. In de etalages van de Bijenkorf, de stickercollectie op diverse winkelramen en de prachtige Eschermuren bij het stadhuis.
Tijdens het openingsweekend van 125 jaar Escher hebben wij een bezoek gebracht aan Escher in het Paleis, maar het Kunstmuseum Den Haag kan natuurlijk niet ontbreken. Met Haags Avontuâh word je meegenomen door een ware Escher experience in het Kunstmuseum. Ben je benieuwd? Bekijk de stories op de Instagram van ADHD FM om verrast te worden!
Impressie van tentoonstelling
Impressie van tentoonstelling © Kunstmuseum

Surfen met Barry

Zaterdag is het ook 1 april. De dag van de grap, maar de afgelopen maanden was het voor onze eigen Barry van de Laar een serieuze zaak. Als nieuwjaarsgoal wilt hij fit op surfvakantie met zijn dochters. Dit weekend is het tijd om de tussenstand te bekijken met onze Haagse pt Vincent van der Lans. Hoe surf-ready is hij en veranderen de workouts als je de lente/zomer in gaat?
Er is natuurlijk genoeg gezelligheid in de studio waar Barry een update over het haagse nieuws, Désireé alvast de hete thee opzet en Samantha de gekste feitjes deelt!
Heb je een leuke tip of een geweldig Haags Avontuâh?! Mail naar adhd@denhaagfm.nl
ADHD FM ook wel bekend als Achter Haagse Duinen is een wekelijks radioprogramma van Den Haag FM. Elke zaterdag van 08.00 tot 11.00 uur ontvangen Barry van der Laar en co-hosts Désirée Snijders en Samantha van Reijsen hun gasten. Volg het live op de radio via Den Haag FM 92.0, via het tv-kanaal of de online stream op denhaagfm.nl.

💬 Neem contact op! Heb jij een tip of opmerking voor de redactie? Stuur ons een bericht via het contactformulier!

Altijd op de hoogte van het laatste nieuws en achtergronden uit Den Haag? Download onze app en ontvang notificaties bij belangrijk nieuws uit jouw stad!