Vaillantlaan een maand dicht voor wekenlange werkzaamheden in Schilderswijk

Vaillantlaan, gezien richting Hoefkade
Vaillantlaan, gezien richting Hoefkade © Harry van Reeken, collectie Haags Gemeentearchief
DEN HAAG - De Schilderswijk gaat van half april tot eind mei te maken krijgen met werkzaamheden. Er wordt gewerkt aan het riool. Ook wordt de Vaillantlaan opnieuw geasfalteerd. De wijk zal daardoor wekenlang slecht bereikbaar zijn.
Allereerst (van 17 tot en met 19 april) wordt er gewerkt aan de Parallelweg. Die straat is daarom afgesloten. Tegelijkertijd gaat ook de Wouwermanstraat dicht op 17 april, dat duurt tot 14 mei. In de periode erna (15 tot en met 27 mei) is een grootgedeelte weer open voor het verkeer.
Op de Vaillantlaan wordt vanaf 20 april gewerkt. In de eerste periode kunnen auto's in de straat blijven rijden, maar vanaf 1 mei gaat die weg, vanaf de Parallelweg tot de Van der Vennestraat, ook dicht tot het einde van de maand.

Omleidingen

Wanneer de straten zijn afgesloten gelden er omleidingen voor fietsers, auto's en openbaar vervoer. Voetgangers kunnen langs de werkzaamheden lopen. Voor auto's geldt de langste omleiding, die gaat via de Neherkade, Erasmusweg, Moerweg Soestdijksekade, Zuiderparklaan en de Loosduinsekade (S100, S105, S106 en S104).
Omleidingen Schilderswijk
Omleidingen Schilderswijk © Gemeente Den Haag

💬 Neem contact op! Heb jij een tip of opmerking voor de redactie? Stuur ons een bericht via het contactformulier!

Altijd op de hoogte van het laatste nieuws en achtergronden uit Den Haag? Download onze app en ontvang notificaties bij belangrijk nieuws uit jouw stad!