Vooruitblik op Poëzie-middag bij Colette in Het Woordenrijk

Het Woordenrijk bij Colette | Illustratie: Ricco van Nierop
Het Woordenrijk bij Colette | Illustratie: Ricco van Nierop
DEN HAAG - Het Woordenrijk blikt vooruit op de poëziemiddag die we volgende week in boekhandel Colette organiseren met veel opnames van gedichten. Het poëzieprogramma is zondags tussen 13-14 uur te horen op Den Haag FM.
Komende zondag, 16 april, is er geen radio-uitzending, maar wel een live-evenement van het Woordenrijk waar je naar toe kunt. We organiseren samen met Colette de volgende dichters: Lamia Makaddam, Anouk Smies, Gilles Boeuf en Alexander Franken. Op zondag 16 april vanaf 13:00 gratis te bezoeken in de boekhandel in de Reinkenstraat. Deze Paas-zondag blikken we daarop vooruit met korte opnames van al deze dichters. Uitgebreid met veel meer mooie opnames uit dit seizoen, waarin we onder andere te gast hadden: schrijver Mira Feticu, sonnettenkoning Olax, hout-kunstenaar Johan van der Wiel, spoken word-artiest Glodi en de Jonge Stadsdichter Chelsy Valentina. Tel daar onze vaste Gedicht van de Week-schrijvers en korte verhalen makers bij op en je hebt een overvol programma om de zondagmiddag mee te beginnen.
Het Woordenrijk is een radioprogramma over poëzie en literatuur, elke zondag van 13 tot 14 uur. Het werd in 2012 opgericht door Harry Zevenbergen en wordt tegenwoordig gepresenteerd door Adrienne van de Nieuwegiessen en Ricco van Nierop.

💬 Neem contact op! Heb jij een tip of opmerking voor de redactie? Stuur ons een bericht via het contactformulier!

Altijd op de hoogte van het laatste nieuws en achtergronden uit Den Haag? Download onze app en ontvang notificaties bij belangrijk nieuws uit jouw stad!