Kaderock wordt tweedaags festival en deze artiesten treden er op

© Richard Mulder
DEN HAAG - Haagse iconen als The Motions, Cesar Zuiderwijks Drum Demons en The Clarks, maar ook artiesten Sophie Straat, Prins S. en De Geit en Hang Youth treden in het eerste weekend van juni op tijdens Kaderock. Het grootste kleine festival van Nederland breidt tevens uit en duurt dit jaar twee dagen.
Zowel bekende klassiekers als opkomende talenten staan op de podium bij het tweedaagse festival in en rondom Musicon aan de Soestdijksekade. 'Geniet dit jaar niet één maar twee dagen met volle teugen van de muziek, de shows, de mensen, de sfeer, het zonnetje en al het mooie wat muziekstad Den Haag te bieden heeft', meldt de organisatie.
Op vrijdag 2 juni staan klassiekers als Cesar Zuiderwijks Drum Demons, Trafassi, The Motions, Livin’ Blues Xperience, Masalsa en The Clarks geprogrammeerd. Een dag later is het podium er voor artiesten als Hang Youth, Rudeboy plays Urban Dance Squad feat. DJ DNA, Prins S. en De Geit, Ray Fuego, 4B2M en Sophie Straat.
In de voorverkoop kosten kaarten 10 euro voor één dag, een ticket voor beide dagen kan voor 15 euro worden gekocht. Bij het festival betaal je op de dag zelf 15 euro entree.

💬 Neem contact op! Heb jij een tip of opmerking voor de redactie? Stuur ons een bericht via het contactformulier!

Altijd op de hoogte van het laatste nieuws en achtergronden uit Den Haag? Download onze app en ontvang notificaties bij belangrijk nieuws uit jouw stad!