Rundfunk, Sanne Wallis de Vries en Margôt Ros op Parade in Westbroekpark

© Erik van 't Hof
DEN HAAG - Rundfunk, Sanne Wallis de Vries, Joost Oomen en de Poezieboys, en Margôt Ros en Randy Fokke staan dit jaar op de Parade. Het theaterfestival staat dit jaar tussen 7 en 23 juli in het Westbroekpark.
Vanaf eind juni reist de Parade met meer dan zeventig voorstelling langs Eindhoven, Den Haag, Utrecht en Amsterdam. Er zijn allerlei voorstellingen te zien zoals muziek, dans, toneel, poëzie, performance en literatuur. Uiteraard zijn ook de Sangriabar, Snoepmeisjes en de zweefmolen weer van de partij.
De line-up bestaat dit jaar onder anderenuit Rundfunk, Sanne Wallis de Vries, Joost Oomen & de Poezieboys, Het Zuidelijk Toneel, Margôt Ros & Randy Fokke, Conny Janssen Danst, Gavin-Viano en De Literaire Boyband.

Mensen gezocht

Wil jij nou niks missen van de Parade? Dan kan je er komen werken. Je reist dan het festival mee. De organisatie zoekt nog mensen voor de kassa, bar en backstage. 'Je krijgt er een onvergetelijke zomer, verloning volgens de CAO NPF én gratis toegang tot alle voorstellingen voor terug.
Meer info vind je op de site van de Parade. Daar vind je ook het volledige programma.

💬 Neem contact op! Heb jij een tip of opmerking voor de redactie? Stuur ons een bericht via het contactformulier!

Altijd op de hoogte van het laatste nieuws en achtergronden uit Den Haag? Download onze app en ontvang notificaties bij belangrijk nieuws uit jouw stad!