ADHD: Super Mario Bros. filmreview met NVG Museum en Haags Avontuâh X Mauritshuis

Team ADHD | Eigen foto
Team ADHD | Eigen foto
DEN HAAG - Het paasweekend staat voor de deur en nodigt uit om de stad te ontdekken. De natuur, de musea en cultuursnuiven zoals we dat noemen. Met hoop op een heerlijk zonnetje hebben we speciaal voor jullie een show met alle tips voor dit weekend!
Zaterdag 1 april is het Meisje met de Parel officieel teruggekeerd naar het Mauritshuis. Na een feestelijke avond gaan we zaterdag op Haags Avontuâh om te kijken naar het Meisje met de Parel en om de pracht en praal te bewonderen in het Mauritshuis Een speciaal kijkje achter de schermen in een waar kunstinstituut van Den Haag. Ga je mee?
© Mauritshuis
Naast de pracht en praal van de kunst is het grote moment aangebroken. Het lange wachten is beloond en de Super Mario Bros. Movie is woensdag in première gegaan. Hasan Tasdemir, general manager van het Nationaal Videogame Museum, komt een first hand review geven over de visuals, de film en waarom dit de perfecte paasfilm is voor alle Mario liefhebbers en game fanatics!
Er is natuurlijk genoeg gezelligheid in de studio waar Barry een update over het haagse nieuws, Désireé alvast de hete thee opzet en Samantha de gekste feitjes deelt!
Heb je een leuke tip of een geweldig Haags Avontuâh?! Mail naar adhd@denhaagfm.nl
ADHD FM ook wel bekend als Achter Haagse Duinen is een wekelijks radioprogramma van Den Haag FM. Elke zaterdag van 08.00 tot 11.00 uur ontvangen Barry van der Laar en co-hosts Désirée Snijders en Samantha van Reijsen hun gasten. Volg het live op de radio via Den Haag FM 92.0, via het tv-kanaal of de online stream op denhaagfm.nl.

💬 Neem contact op! Heb jij een tip of opmerking voor de redactie? Stuur ons een bericht via het contactformulier!

Altijd op de hoogte van het laatste nieuws en achtergronden uit Den Haag? Download onze app en ontvang notificaties bij belangrijk nieuws uit jouw stad!