Spuigasten: Hans Veentjer, Robert Barker en Nur Icar

Hans Veentjer, Robert Barker en Nur Icar
Hans Veentjer, Robert Barker en Nur Icar
DEN HAAG - Hans Veentjer, BBB voorman in Zuid-Holland, is zaterdag een van de gasten in het politieke radioprogramma Spuigasten op Den Haag FM. Ook te gast zijn Robert Barker (Partij voor de Dieren) en Nur Icar (DENK).
Het vizier van iedereen in de politiek staat de komende tijd volledig op de provincies. Gaat het de grote winnaar BBB daar lukken om met anderen tot afspraken te komen. Stikstof lijkt het grote struikelblok maar er hangt nogal wat vanaf, zelfs het voortbestaan van het kabinet. We praten er in het eerste halfuur over met de lijsttrekker van BBB in Zuid-Holland Hans Veentjer. 
In het tweede halfuur zijn te gast de Haagse gemeenteraadsleden Robert Barker (Partij voor de Dieren) en Nur Icar (DENK). Hoe kijken zij terug op het eerste jaar van het college van B en W en de ruimte die er is voor kleine oppositiepartijen. Krijgen ze in het gepolariseerde klimaat nog wel wat voor elkaar? 
Columnist Marcel Verreck is er om zoals altijd Spuigasten af te sluiten.  
Spuigasten is een wekelijks actueel politiek radioprogramma van Den Haag FM. Elke zaterdag van 11.00 tot 12.00 uur ontvangen Ron Fresen, Maaike Kraaijeveld en Jeanneau van Beurden hun gasten. Volg het live op de radio via Den Haag FM, via het tv-kanaal of de online stream op denhaagfm.nl.
Luister via Spotify de laatste uitzending van Spuigasten terug.

💬 Neem contact op! Heb jij een tip of opmerking voor de redactie? Stuur ons een bericht via het contactformulier!

Altijd op de hoogte van het laatste nieuws en achtergronden uit Den Haag? Download onze app en ontvang notificaties bij belangrijk nieuws uit jouw stad!