Vrijmibo met artiest Hans Glock

© Rebl Records
DEN HAAG - Vrijdagmiddag is de Haagse artiest Hans Glock te gast in Vrijmibo op Den Haag FM. Hans Glock is een Haagse rappende dj. Bekend geworden met een aantal protestliedjes, timmert hij nu hard aan de weg in de hard dance scene. Hans is recentelijk getekend door dj Outsiders bij het Haagse label Rebl Records.
Hans heeft de afgelopen drie maanden nummers uitgebracht met grote namen zoals Outsiders, Jebroer, Bass Chaserz en morgen volgt zijn release met Haagse gabberlegende Darkraver. Samen staken ze het 30 jaar oude 'De Haag Hakkûh' in een nieuw jasje.
Met boekingen op Defqon.1, Decibel Festival en Den Haag Outdoor belooft het een mooie zomer te worden voor Hans! Alle reden voor een bezoek aan Den Haag FM dus!
De Vrijmibo wordt elke vrijdagmiddag uitgezonden tussen 17.00 en 18.00 uur. Het programma wordt gepresenteerd door Elias van Hees.

💬 Neem contact op! Heb jij een tip of opmerking voor de redactie? Stuur ons een bericht via het contactformulier!

Altijd op de hoogte van het laatste nieuws en achtergronden uit Den Haag? Download onze app en ontvang notificaties bij belangrijk nieuws uit jouw stad!