Ideeën gezocht om Laak Centraal socialer, veiliger, sportiever of aantrekkelijker te maken

Wordt dit een hondenspeelplaats en ontmoetingsplek?
Wordt dit een hondenspeelplaats en ontmoetingsplek? © Google Maps
DEN HAAG - Bewoners in Laak Centraal hebben tot en met 4 mei de tijd om hun ideeën in te sturen om het wijkbudget van 40.000 euro aan uit te geven. 'Jij weet het beste wat er nodig is in jouw wijk', staat op de speciale website van de gemeente te lezen. Een plan moet Laak Centraal socialer, veiliger, sportiever of aantrekkelijker maken en krijgt maximaal 10.000 euro.
Er is al één plan ingediend: het maken van een hondenspeelplaats in het groen aan de Laakkade. Naast dat er een hek moet komen zodat honden er vrij kunnen rennen pleit het plan voor bankjes op de speelplaats waar buurtbewoners elkaar kunnen ontmoeten.
Of het plan daadwerkelijk wordt uitgevoerd is afwachten. Plannen kunnen tot en met 4 mei worden ingestuurd. Tot en met 11 mei kunnen plannen geliked worden op de website. De plannen met minimaal 25 likes worden vervolgens beoordeeld op haalbaarheid. Die haalbare plannen gaan dan een nieuwe stemronde in waar vanaf 8 juni van wordt bepaald welk idee wint en later zal worden uitgevoerd. De winnende plannen worden een maand later bekendgemaakt.

💬 Neem contact op! Heb jij een tip of opmerking voor de redactie? Stuur ons een bericht via het contactformulier!

Altijd op de hoogte van het laatste nieuws en achtergronden uit Den Haag? Download onze app en ontvang notificaties bij belangrijk nieuws uit jouw stad!