HTM zet nachtbussen in op Koningsnacht na festival THE LIFE I LIVE

© HTM
DEN HAAG - Vervoersbedrijf HTM laat in de nacht van 26 op 27 april nachtbussen rijden zodat bezoekers van festival THE LIFE I LIVE met het openbaar vervoer naar huis kunnen. Vanaf het busplatform bij Den Haag Centraal rijden er tussen 01.00 en 04.00 uur elk half uur nachtbussen via zes routes.
Met de verschillende buslijnen zijn Scheveningen (via Mariahoeve), Wassenaar (via Leidschendam en Voorschoten), Kraayenstein (via Loosduinen), Rijswijk (via Vrederust en Wateringen), Delft (via Ypenburg, Nootdorp en Pijnacker) en Zoetermeer (via Leidschenveen) te bereiken.
Voor de nachtelijke ritten moet een LIFE I LIVE vervoerbewijs van 6 euro 50 worden gekocht. Dat kan op woensdag 26 april in de HTM Ticket App. Het is niet mogelijk om gebruik te maken van de OV-chipkaart of door te betalen met een bankpas.

Omleidingen in de avond

Het festival op 26 april heeft ook gevolg voor andere trams en bussen. Omdat het centrum van onze stad een festivalterrein is zal een deel van het ov omrijden. De omleidingen gelden vanaf 18.00 uur in de avond voor tram 1, 15, 16 en 17 en bus 22, 24 en 28.
Meer informatie is te vinden op de website van HTM.
Omleiding Tram 1
Omleiding Tram 1 © HTM
Omleiding Tram 15 en 16
Omleiding Tram 15 en 16 © HTM
Omleiding Tram 17
Omleiding Tram 17 © HTM
Omleiding Bus 22, 24 en 28
Omleiding Bus 22, 24 en 28 © HTM

💬 Neem contact op! Heb jij een tip of opmerking voor de redactie? Stuur ons een bericht via het contactformulier!

Altijd op de hoogte van het laatste nieuws en achtergronden uit Den Haag? Download onze app en ontvang notificaties bij belangrijk nieuws uit jouw stad!