Circustheater Scheveningen in mei decor voor Musical Awards Gala

Circustheater op Scheveningen
Circustheater op Scheveningen © Omroep West
DEN HAAG - Het Musical Awards Gala keert terug naar Scheveningen. Op 15 mei worden daar de prijzen uitgereikt in het Circustheater. Dat heeft het gala bekendgemaakt via sociale media. Het gala wordt sinds 2000 gehouden en de eerste twee jaar werden de prijzen ook al uitgedeeld op Scheveningen. Dat gebeurde opnieuw in 2018. Vorig jaar werden de prijzen nog verdeeld in Rotterdam.
De 21ste editie van het evenement wordt gepresenteerd door Frits Sissing en Marlijn Weerdenburg. Omroep AVROTROS zendt het jaarlijkse gala live uit op NPO1. 'Op 15 mei zullen alle musicalsterren van Nederland in het AFAS Circustheater Scheveningen bijeenkomen om te zien wie er met de prestigieuze Awards naar huis gaan', meldt de organisatie.
Voorafgaand aan het gala is er een lunch voor de genomineerden. Zij weten enkele dagen daarvoor of ze zijn genomineerd. Ook de nominaties voor twee publieksprijzen worden dan bekendgemaakt. Tot en met dinsdag 25 april kan worden gestemd op de genomineerden voor de Publieksprijs Beste Musical en de Publieksprijs Beste Familie musical.

💬 Neem contact op! Heb jij een tip of opmerking voor de redactie? Stuur ons een bericht via het contactformulier!

Altijd op de hoogte van het laatste nieuws en achtergronden uit Den Haag? Download onze app en ontvang notificaties bij belangrijk nieuws uit jouw stad!