ADHD: Fietsburgemeester Remco de Rijk en Haags Avontuâh X de Ooievaart

© Ooievaart
DEN HAAG - April doet wat hij wil. Van prachtige zonnestralen tot wilde wind, alles maken we deze maand mee. Maar dit weer nodigt uit te genieten van Den Haag op het water of juist op de fiets.
Remco de Rijk, de fietsburgemeester van Den Haag, is de aangewezen persoon om in de studio alle ins en out te vertellen van de prachtige, nieuwe fietsroute 'van Kas tot Kust' tot fietsveiligheid. Maar vooral waarom hij naast dit alles een enorme passie heeft voor fietsen!
Naast fietsen in Den Haag is een tocht op het Haagse water een ware must. Een rijk verleden staat centraal tijdens de Historische Trekvaartdag.

Mee met de trekvaart

Haags Avontuâh komt zaterdag live vanaf het water en wij gaan mee op een echte trekvaart van de geliefde Ooievaart. Met een stiekeme liefde voor varen op het water is dit de uitgelezen kans om meer te leren van de interessante geschiedenis van de trekvaart.
Er is natuurlijk genoeg gezelligheid in de studio waar Barry een update geeft over het Haagse nieuws, Désireé alvast de hete thee opzet en Samantha de gekste feitjes deelt!
Heb je een leuke tip of een geweldig Haags Avontuâh?! Mail naar adhd@denhaagfm.nl
ADHD FM ook wel bekend als Achter Haagse Duinen is een wekelijks radioprogramma van Den Haag FM. Elke zaterdag van 08.00 tot 11.00 uur ontvangen Barry van der Laar en co-hosts Désirée Snijders en Samantha van Reijsen hun gasten. Volg het live op de radio via Den Haag FM 92.0, via het tv-kanaal of de online stream op denhaagfm.nl.

💬 Neem contact op! Heb jij een tip of opmerking voor de redactie? Stuur ons een bericht via het contactformulier!

Altijd op de hoogte van het laatste nieuws en achtergronden uit Den Haag? Download onze app en ontvang notificaties bij belangrijk nieuws uit jouw stad!