Vrijmibo met DJ Outsiders en raadslid Jelle Meinesz

DJ Outsiders (links) en Elias van Hees
DJ Outsiders (links) en Elias van Hees © Partyon
DEN HAAG - Vrijdag is DJ Outsiders (Cem Araci, 1985) te gast in het programma Vrijmibo op Den Haag FM. Outsiders is niet meer weg te denken uit de Nederlandse muziekscene. Deze geboren Spoorwijker verkocht dit jaar in een paar weken Ahoy uit, zonder vooraf een line-up te hebben gepresenteerd.
Dj Outsiders heeft hits en gouden platen op zijn naam met onder meer rapper Jebroer, Snelle en Django Wager. Hij staat bekend om zijn karakteristieke hardstyle-geluid en remixes. Hij staat al jarenlang op bijna alle grote festivalpodia in Nederland, waaronder Kingsworld in het Haagse Zuiderpark op 27 april aanstaande.
Ook Jelle Meinesz schuift aan. Meinesz is raadslid voor Hart voor Den Haag en tevens ondernemer, producer en bekende Hagenees. Jelle is sinds 2018 gemeenteraadslid in Den Haag. Hij is de biologische zoon van meesterinbreker Aage M.
Aage Meinesz was een charmante kluiskraker, bekend als de Meesterkraker, vanwege zijn berovingen met een thermische lans. Jelle heeft al decennialang een bedrijf in vloeren en wooninrichting. Zijn bedrijf City Carpet is in de Haagse Bloemenbuurt. Ook managet hij darters en heeft hij een eigen muziekstudio, waar hij als producer af en toe platen opneemt.
Vrijmibo wordt elke vrijdagmiddag uitgezonden tussen 17.00 en 18.00 uur. Het programma wordt gepresenteerd door Elias van Hees.

💬 Neem contact op! Heb jij een tip of opmerking voor de redactie? Stuur ons een bericht via het contactformulier!

Altijd op de hoogte van het laatste nieuws en achtergronden uit Den Haag? Download onze app en ontvang notificaties bij belangrijk nieuws uit jouw stad!