Area 21 en Feist in De Nieuwe Van Nierop

Area 21
Area 21 © Hulu/Disney
DEN HAAG - Het wekelijkse radioprogramma De Nieuwe Van Nierop op Den Haag FM hoor je op zondagochtend van 11 tot 12 met deze week nieuwe muziek van Feist en supergroep Area 21 (foto).
Dat drummer Bram van Krezip ineens ook in U2 zit, was ondertussen bekend en dat dj Martin Garrix de tussenpersoon was ook, maar als je de supergroep Area21 ziet snap je ’t ineens helemaal. Area21 is de groep van vocalist Maejor Ali en Martin Garrix (hier vooral gitarist en componist) die afgelopen week met een live-plaat en concert-registratie (op Disney+) kwamen. In die registratie ontdek je namelijk dezelfde Bram achter de drums en daarnaast ook nog de Haagse componist Vince van Reeken op toetsen. Zondag hoor je nieuwe muziek van Area21, van Krezip en van de Canadese singersongwriter Feist.
Meer nieuwe releases zijn er van Goldband, Son Mieux, Birdy, Meau, Natalie Merchant, Zuco 103, Typhoon, Roos Blufpand, Steffen Morrison en The Tallest Man on Earth. Tevens aandacht voor een mix van jazz en hiphop op de laatste albums van Dave Okumu, Dinner Party en Black Thought.
De Nieuwe Van Nierop wordt op zondagochtend van 11.00 tot 12.00 uur uitgezonden op Den Haag FM. Muziekliefhebber Ricco van Nierop maakt wekelijks een selectie van nieuwe tracks van bekende artiesten en verrassende muzikale ontdekkingen.

💬 Neem contact op! Heb jij een tip of opmerking voor de redactie? Stuur ons een bericht via het contactformulier!

Altijd op de hoogte van het laatste nieuws en achtergronden uit Den Haag? Download onze app en ontvang notificaties bij belangrijk nieuws uit jouw stad!