Prins Clausplein van A12 naar A4 twee weekenden dicht door werkzaamheden

© Google Maps
DEN HAAG - Er wordt dit weekend en in het weekend van 12 mei weer groot onderhoud uitgevoerd aan het Prins Clausplein. Daardoor kan verkeer op de A12 vanuit Utrecht niet naar de A4 in de richting van Rotterdam rijden. Rijkswaterstaat meldt dat weggebruikers rekening moeten houden met tien tot dertig minuten extra reistijd.
De verbindingsboog van de A12 naar de A4 is van vrijdag 28 april 21.00 uur tot maandag 1 mei 05.00 uur afgesloten. De werkzaamheden zouden eigenlijk vorige week al beginnen, maar vanwege weersomstandigheden zijn die werkzaamheden verplaatst naar het reserveweekend van vrijdag 12 mei 21.00 uur tot maandag 15 mei 05.00 uur.
Verkeer kan vanaf de A12 omrijden via de A12 richting Den Haag en de aansluiting naar Voorburg om vervolgens via de S108 en de Rotterdamsebaan (S107) de weg te vervolgen. Omleidingsborden geven de alternatieve route aan. Rijkswaterstaat adviseert om voor vertrek de verkeersinformatie in de gaten te houden en rekening te houden met extra reistijd.
Omleidingen en afsluitingen Prins Clausplein
Omleidingen en afsluitingen Prins Clausplein © Rijkswaterstaat

💬 Neem contact op! Heb jij een tip of opmerking voor de redactie? Stuur ons een bericht via het contactformulier!

Altijd op de hoogte van het laatste nieuws en achtergronden uit Den Haag? Download onze app en ontvang notificaties bij belangrijk nieuws uit jouw stad!