Pandjeshuis Prinsegracht overvallen, verdachte sloeg vermoedelijk vaker toe

© Regio15
DEN HAAG - Een pandjeshuis aan de Prinsegracht is donderdagmiddag overvallen. De overvaller heeft vermoedelijk ook twee andere overvallen gepleegd. De politie heeft donderdagavond een opsporingsbericht verspreid met een foto van de gezochte man.
De man overviel donderdag om 13.50 uur een filiaal van Cash Converters op de Prinsegracht. Dat laat een woordvoerder van de politie weten. Bij de overval raakte niemand gewond. Het is niet duidelijk of de verdachte ook iets heeft meegenomen.
Volgens de politie is de man mogelijk ook betrokken bij een overval in een supermarkt in Voorschoten. Een man kwam woensdagavond rond 21.00 uur de winkel binnen aan de Schoolstraat, bedreigde het personeel en is met een buit vertrokken. Daarnaast zou de man ook iets te maken hebben met een overval die woensdagmiddag rond 16.30 uur op het Eudokiaplein in Rotterdam werd gepleegd.
De man zou betrokken zijn bij drie overvallen
De man zou betrokken zijn bij drie overvallen © Politie
De politie is op zoek naar een man van onbekende leeftijd. Hij droeg een donkere Parajumperjas met capuchon en had een petje op. Aan de capuchon zat een beige bontrand met een geelkleurig lipje. Op de linkermouw zat een embleem en de man had een donkere broek met zwarte gympen aan. Mensen die de man zien of meer weten over de overvallen, wordt gevraag om 112 te bellen.

💬 Neem contact op! Heb jij een tip of opmerking voor de redactie? Stuur ons een bericht via het contactformulier!

Altijd op de hoogte van het laatste nieuws en achtergronden uit Den Haag? Download onze app en ontvang notificaties bij belangrijk nieuws uit jouw stad!