ADHD: Chicco en Haags Avontuâh X Haagse Kermis

Team ADHD
Team ADHD © Eigen foto
DEN HAAG - Zaterdag kleurt de studio oranje met een ware ADHD Koningsdagspecial. Bereid je voor met je leukste oranje outfit en warm je zangstem op. Een show gevuld met alle ins en outs over de vrijmarkten, de regels en de leukste evenementen op Koningsdag.
Onze eigen Haagse zanger Chicco komt langs in de studio. We zijn benieuwd wat hij sinds zijn laatste bezoek allemaal heeft meegemaakt. Tijdens Koningsdag staat hij live op Kingsworld.
Koningsdag zonder kermis is een no go! We gaan op Haags Avontuâh naar de bekendste kermis van Den Haag, de Haagse Kermis. Het Malieveld is elke dag gevuld met gelach, geschreeuw en veel gezelligheid. Maar in welke attractie zal onze razende reporter durven? Let's find out!
In de studio deze week Désirée en Samantha met genoeg gezelligheid, alle ins en outs over Koningsdag en natuurlijk de beste tunes! Heb je een leuke tip of een geweldig Haags Avontuâh?! Mail naar adhd@denhaagfm.nl
ADHD FM ook wel bekend als Achter Haagse Duinen is een wekelijks radioprogramma van Den Haag FM. Elke zaterdag van 08.00 tot 11.00 uur ontvangen Barry van der Laar en co-hosts Désirée Snijders en Samantha van Reijsen hun gasten. Volg het live op de radio via Den Haag FM 92.0, via het tv-kanaal of de online stream op denhaagfm.nl.

💬 Neem contact op! Heb jij een tip of opmerking voor de redactie? Stuur ons een bericht via het contactformulier!

Altijd op de hoogte van het laatste nieuws en achtergronden uit Den Haag? Download onze app en ontvang notificaties bij belangrijk nieuws uit jouw stad!