Foo Fighters en Life I Live-TIPS in De Nieuwe Van Nierop

The Life I Live 2023  | Artwork: Prooost
The Life I Live 2023 | Artwork: Prooost
DEN HAAG - Het wekelijkse radioprogramma De Nieuwe Van Nierop op Den Haag FM hoor je op zondagochtend van 11 tot 12 met deze week nieuwe muziek van Foo Fighters en Tips voor het Life I Live Festival (foto).
Komende woensdagavond is het weer Koningsnacht en dus tijd voor het Life I Live-Festival in de Binnenstad. Zondag hoor je alvast een reeks tips voor die avond. Om warm te draaien hoor je de meest recente singles van optredende artiesten als WIES, Elephant en Kay Slice en van Haagse acts als Wodan Boys, Flaire en Silver Lake. Daarnaast komt de deze week verschenen single van de Foo Fighters voorbij, het eerste werk nadat vorig jaar plotseling drummer Taylor Hawkings overleed.
Meer nieuwe releases zijn er van Ilse de Lange, Neomi, Neville Brothers met Michael McDonald, Florence + The Machine, St Paul & The Broken Bones en een reggae-cover van een Bowie-klassieker. Tevens aandacht voor de comeback van het Britse duo Everything But The Girl, die na 24 jaar ineens weer terug zijn.
De Nieuwe Van Nierop wordt op zondagochtend van 11.00 tot 12.00 uur uitgezonden op Den Haag FM. Muziekliefhebber Ricco van Nierop maakt wekelijks een selectie van nieuwe tracks van bekende artiesten en verrassende muzikale ontdekkingen.

💬 Neem contact op! Heb jij een tip of opmerking voor de redactie? Stuur ons een bericht via het contactformulier!

Altijd op de hoogte van het laatste nieuws en achtergronden uit Den Haag? Download onze app en ontvang notificaties bij belangrijk nieuws uit jouw stad!