Bussen met kinderen Haagsche Rugby Club aangereden in België

Foto ter illustratie: PXHere
Foto ter illustratie: PXHere
DEN HAAG - Drie bussen met kinderen en begeleiders van de Haagsche Rugby Club zijn maandagavond betrokken geraakt bij een aanrijding in de buurt van Antwerpen (België). De kinderen waren op weg terug van een rugby-uitje in Engeland, toen een vrachtwagen daar op de laatste van de drie bussen botste. Die knalde vervolgens op de bus ervoor.
Door de klap raakte één van de kinderen lichtgewond en is nagekeken in een ziekenhuis. De andere kinderen en begeleiders zijn tijdelijk opgevangen in een school in de buurt en daar zo nodig nog eens nagekeken door ambulancepersoneel. Een nieuwe bus heeft hen uiteindelijk maandagavond teruggebracht naar Den Haag.
'Alle kinderen maken het goed en zijn uiteraard geschrokken', reageert Sebastiaan ten Hagen, voorzitter van de Haagsche Rugby Club bij Omroep West. 'Iedereen is inmiddels weer veilig terug in Den Haag en wij willen iedereen die hulp heeft geboden in België hartelijk bedanken.'

💬 Neem contact op! Heb jij een tip of opmerking voor de redactie? Stuur ons een bericht via het contactformulier!

Altijd op de hoogte van het laatste nieuws en achtergronden uit Den Haag? Download onze app en ontvang notificaties bij belangrijk nieuws uit jouw stad!