Ren door Amare en campus Universiteit Leiden tijdens Urban Trail

Ren door Amare en campus Universiteit Leiden tijdens Urban Trail
Ren door Amare en campus Universiteit Leiden tijdens Urban Trail
DEN HAAG - Rennen door Amare, Beeld en Geluid en de campus van de Universiteit Leiden. Tijdens de KLM Urban Trail loop je een parcours dwars door de stad en langs plekken waar je misschien nooit bent geweest. Op zondag 2 juli kan je weer meedoen aan het hardloopevenement.
Dit jaar komt de organisatie met een gloednieuw parcours. De start en finish is op het Lange Voorhout. Lopers kunnen kiezen voor een route van 5 à 6 kilometer of een langere route van 10 à 12 kilometer.
'Met een heleboel toffe nieuwe locaties op het parcours kunnen we alle deelnemers een verrassende ontdekkingstocht aanbieden, ook als je al meerdere keren hebt meegedaan', aldus de organisatie.

'Maak je niet elke dag mee'

De organisatie is weer blij met de bijzondere locaties. 'Het is schitterend om deelnemers te zien genieten tijdens de run en bij de locaties. Hoe tof is het bijvoorbeeld om door een museum of brouwerij te rennen? Dat maak je niet elke dag mee!'
Aanmelden voor de Haagse Urban Trail kunnen zich aanmelden via deze site.

💬 Neem contact op! Heb jij een tip of opmerking voor de redactie? Stuur ons een bericht via het contactformulier!

Altijd op de hoogte van het laatste nieuws en achtergronden uit Den Haag? Download onze app en ontvang notificaties bij belangrijk nieuws uit jouw stad!