Kunstlicht over Paul van Vliet en muzikant Jip Schwering is te gast

© Roy Beusker
DEN HAAG - In Kunstlicht deze week een niet eerder uitgezonden fragment van een gesprek tussen Paul van Vliet en presentator Thom Ferwerda. Thom speelde met Paul van Vliet een voorstelling in Scheveningen ter ere van het nieuw gevonden theater De Lourdeskerk. Ter ere van Paul van Vliet in Kunstlicht een niet eerder uitgezonden fragment uit die voorstelling.
Daarnaast is Schmoog oftewel Jip Schwering is te gast in de studio, hij begon op zijn twaalfde met drummen en is sindsdien uitgegroeid tot songwriter, multi-instrumentalist, zanger en producer.
Laat je meenemen op een reis door alle hoeken en gaten van je hoofd met muziek geïnspireerd door artiesten als Sticky Fingers, Bon Iver, Pink Floyd, Ben Howard, Gregory Alan Isakov, Mac Miller, Frank Ocean, Kendrick Lamar, de lijst is nogal lang...
Het is vrij moeilijk om zijn muziek te categoriseren, maar Postmoderne Indie komt dichtbij. Waarschuwing: Deze mix van melancholische melodieën, betoverende harmonieën en oprechte teksten zal je gegarandeerd transporteren naar een andere dimensie.
Op 12 mei komt de single uit, op 15 mei staat Jip in de Melkweg, deze zondagmiddag laat hij Den Haag horen wat Nederland te wachten staat.

💬 Neem contact op! Heb jij een tip of opmerking voor de redactie? Stuur ons een bericht via het contactformulier!

Altijd op de hoogte van het laatste nieuws en achtergronden uit Den Haag? Download onze app en ontvang notificaties bij belangrijk nieuws uit jouw stad!