Haagse Paradijsvogels | Guido heeft als 'Life of Pappa' duizenden volgers op TikTok: 'Betâh!'

Guido (Life of Pappa), 'Die Lange' en presentator Pim Markering
Guido (Life of Pappa), 'Die Lange' en presentator Pim Markering
DEN HAAG - In ‘Haagse Paradijsvogels’ neemt presentator Pim Markering een kijkje in het leven van excentrieke Hagenaars en Hagenezen. Wat maakt hen zo bijzonder en hoe komt het dat ze zijn wie ze zijn. In deze aflevering gaat hij op pad met Guido, die als 'Life of Pappa' duizenden volgers heeft op TikTok.
Steeds vaker komen de video's van Guido, beter bekend als 'Life of Pappa', voorbij op TikTok en Instagram. In zijn video's geeft hij een inkijkje in zijn leven, dat voor een groot deel in het teken staat van zijn zoektocht naar een Rolex-horloge.
Daarnaast gaat Guido ook regelmatig op vakantie naar Spanje of Griekenland of een weekendje weg in eigen land. Ook houdt hij van merk-kleding en laat hij zien hoe hij die kleding op de kop tikt. Aan Pim vertelt hij zijn verhaal en samen met 'die Lange' bezoeken ze een Rolex-dealer in Den Haag.
Ben of ken jij een 'Haagse Paradijsvogel' die ook een dagje gevolgd moet worden? Stuur dan een mail naar: pim@denhaagfm.nl

💬 Neem contact op! Heb jij een tip of opmerking voor de redactie? Stuur ons een bericht via het contactformulier!

Altijd op de hoogte van het laatste nieuws en achtergronden uit Den Haag? Download onze app en ontvang notificaties bij belangrijk nieuws uit jouw stad!