The National en Jessie Ware in De Nieuwe Van Nierop

Jessie Ware
Jessie Ware © Album-cover-art
DEN HAAG - Het wekelijkse radioprogramma De Nieuwe Van Nierop op Den Haag FM hoor je op zondagochtend van 11 tot 12 met deze week nieuwe muziek van The National en Jessie Ware (foto).
The National heeft een nieuwe plaat en dat is goed nieuws voor iedereen die van indie-roots-muziek houdt. Het is het negende album van de Amerikaanse band na een periode waarin alle bandleden iets voor zichzelf mochten doen. Zanger Matt Berninger maakte een solo-plaat, de broers Aaron en Bryce Dessner maakten soundtracks voor de films als Cyrano en Two Popes en begonnen een festival. Alle drie werkten ze mee aan een plaat van Taylor Swift, die op haar beurt nu weer meedoet met de band, net als Phoebe Bridgers. Beiden duetten hoor je zondagochtend net als gloednieuwe, maar ouderwets goede, disco-tracks van Jessie Ware, Roisin Murphy en Alison Goldfrapp.
Meer nieuwe releases zijn er van Joy Oladokun, Niall Horan, Jon Allen, Rickie Lee Jones, Jack Harlow, PJ Harvey, Jos Ritter en Run the Jewels. De Cover van de Week wordt verzorgd door Davina Michelle die het van Shirley Bassey bekende ‘This is my life’ zingt.
De Nieuwe Van Nierop wordt op zondagochtend van 11.00 tot 12.00 uur uitgezonden op Den Haag FM. Muziekliefhebber Ricco van Nierop maakt wekelijks een selectie van nieuwe tracks van bekende artiesten en verrassende muzikale ontdekkingen.

💬 Neem contact op! Heb jij een tip of opmerking voor de redactie? Stuur ons een bericht via het contactformulier!

Altijd op de hoogte van het laatste nieuws en achtergronden uit Den Haag? Download onze app en ontvang notificaties bij belangrijk nieuws uit jouw stad!