Marko Fehres en Thom Ferwerda in Het Woordenrijk

Paul van Vliet met Thom Ferwerda | Still-foto uit Cabaret op Scheveningen-docu
Paul van Vliet met Thom Ferwerda | Still-foto uit Cabaret op Scheveningen-docu
DEN HAAG - Het Woordenrijk ontvangt deze zondag Marko Fehres en Thom Ferwerda. Het poëzieprogramma is zondags tussen 13-14 uur te horen op Den Haag FM.
1 mei is natuurlijk de verjaardag van dit programma (we worden 11 – dank je wel) maar vooral de Dag van de Arbeid. Marko Fehres komt vooruitblikken op de 1-mei-viering in Den Haag bij het Troelstra-standbeeld in het Westbroekpark en meer vertellen over deze in Friesland geboren en in Den Haag overleden socialist. Troelstra was niet alleen politicus en advocaat maar tevens schrijver en getrouwd met kinderboekenschrijfster Nienke van Hichtum (Afke’s Tiental).
Cabaretier en radio-collega Thom Ferwerda komt praten over de deze week overleden Paul van Vliet, Ferwerda volgde zijn opleiding aan de Paul van Vliet Academy en later interviewde hij hem zowel voor zijn documentaire over Cabaret op Scheveningen als voor de talkshow Club Lourdes.
Het Woordenrijk is een radioprogramma over poëzie en literatuur, elke zondag van 13 tot 14 uur. Het werd in 2012 opgericht door Harry Zevenbergen en wordt tegenwoordig gepresenteerd door Adrienne van de Nieuwegiessen en Ricco van Nierop.

💬 Neem contact op! Heb jij een tip of opmerking voor de redactie? Stuur ons een bericht via het contactformulier!

Altijd op de hoogte van het laatste nieuws en achtergronden uit Den Haag? Download onze app en ontvang notificaties bij belangrijk nieuws uit jouw stad!