Koninklijke Marechaussee wil man aanhouden in Laak, verdachte zwaargewond na val van balkon

De man sprong volgens een bewoonster van het bovenste balkon naar beneden
De man sprong volgens een bewoonster van het bovenste balkon naar beneden © Omroep West
DEN HAAG - Aan de Stuwstraat is dinsdagochtend een man zwaargewond geraakt nadat hij van een balkon viel. De politie meldt dat het niet duidelijk is hoe dat kon gebeuren. Agenten waren in de straat in Molenwijk om de man als verdachte aan te houden.
Mediapartner Omroep West weet dat de Koninklijke Marechaussee rond 9.00 uur bij de man voor de deur stond. Volgens een getuige was de hele straat afgezet 'en het arrestatieteam bleef maar rennen door de straat'. Later vielen ze de woning, op drie hoog, binnen. 'We hoorden vier harde knallen', vertellen twee klussers die in de straat aan het werk zijn. 'Het leek erop alsof de deur werd ingetrapt.' De verdachte zou vervolgens van het balkon zijn gesprongen om zo te voorkomen dat hij werd gearresteerd.
De traumahelikopter was opgeroepen voor het incident in Laak. Het is niet bekend hoe het nu met de man gaat. De Rijksrecherche doet onderzoek naar het incident in de Stuwstraat. Dat is gebruikelijk wanneer iemand gewond raakt bij een politieactie. Een woordvoerder van de politie kon niet zeggen waar de man van wordt verdacht.

💬 Neem contact op! Heb jij een tip of opmerking voor de redactie? Stuur ons een bericht via het contactformulier!

Altijd op de hoogte van het laatste nieuws en achtergronden uit Den Haag? Download onze app en ontvang notificaties bij belangrijk nieuws uit jouw stad!