Den Haag Outdoor afgelast vanwege ziek teamlid: 'Met pijn in ons hart'

© Den Haag Outdoor
DEN HAAG - Geen dansjes doen in het Zuiderpark op 17 juni. Den Haag Outdoor is afgelast, laat de organisatie weten. Het festival moest geannuleerd worden omdat een van de mensen in het team ziek is.
'Een onmisbare schakel in ons team heeft een vervelende medische uitslag gekregen en moet een behandelingstraject in. Het is voor ons niet mogelijk om Den Haag Outdoor in die onzekerheid op een verantwoorde wijze te organiseren', laat de organisatie donderdag weten.
Het annuleren van het festival, waarbij verschillende artiesten op vijf verschillende podia zouden optreden, gaat volgens de organisatie 'met pijn in ons hart'. 'Het spijt ons heel erg om jullie te moeten teleurstellen.'

Geld terug

'We zijn overigens positief en strijdlustig gestemd. Alles gaat goed komen!' vervolgt Den Haag Outdoor in het bericht op sociale media. 'We willen hier verder niet of zo min mogelijk mee geconfronteerd worden.'
Wie al een kaartje voor het festival heeft gekocht, krijgt daar het geld van terug.

💬 Neem contact op! Heb jij een tip of opmerking voor de redactie? Stuur ons een bericht via het contactformulier!

Altijd op de hoogte van het laatste nieuws en achtergronden uit Den Haag? Download onze app en ontvang notificaties bij belangrijk nieuws uit jouw stad!