Den Haag FM-presentatoren Bob en Rosalyn genomineerd voor talent award

Foto's: Martijn Beekman en Ivar Lingen
Foto's: Martijn Beekman en Ivar Lingen
DEN HAAG - Den Haag FM-presentatoren Bob Brinkman (Bob Staat Op) en Rosalyn van der Dussen (Haags Bakkie) zijn genomineerd voor presentatietalent door de NLPO, de stichting achter de lokale omroepen in Nederland. 'Ik was door het dolle heen', zegt Bob op Den Haag FM.
Bob is blij dat hij het eindelijk mag vertellen, hij moest het nog even geheimhouden voor zijn collega's. 'Fijn dat het eruit is.'
De radiopresentatoren werden verrast met een mail over de nominatie. 'Ik zat op de stoel en stond op: IK BEN GENOMINEERD!', schreeuwde hij door het huis. Ook Rosalyn was dolblij. 'Ik was helemaal enthousiast', zegt ze.

Bob Staat Op en Haags Bakkie

Bob Brinkman (28) presenteert sinds november 2021 de ochtendshow Bob Staat Op, elke werkdag tussen 7.00 en 10.00 uur. Volgens de jury 'mixt hij met zichtbaar gemak zware actuele onderwerpen met meer luchtige onderwerpen'.
Haags Bakkie (10.00 - 12.00 uur) wordt sinds november 2022 gepresenteerd door Rosalyn van der Dussen (23). De jury zegt over haar: 'Rosalyn heeft nu al een volwassen en overtuigend stemgeluid. Haar mix van netjes gedoseerde spontaniteit en vanzelfsprekende aanwezigheid is bijzonder en smaakt naar meer'.

Lokale Media Awards

Dat er twee presentatoren van één omroep zijn genomineerd is vrij uniek, aldus de organisatie. 'Ze konden niet om ons beiden heen, zeiden ze tegen mij', vertelt Bob. Nu worden de twee collega's dus tijdelijk concurrenten. 'Als Roos wint gun ik het haar van harte, dat is onwijs leuk voor Haags Bakkie en Den Haag FM', zegt Bob.
Tijdens een talentenweekend wordt beslist wie de awards winnen. 'We krijgen dan workshops en basis van wat we daar laten zien wordt de winnaar bekendgemaakt. Op 9 juni worden de awards uitgereikt tijdens de Lokale Media Awards', legt Rosalyn uit.
Wil je weten welke omroepen er nog meer genomineerd zijn? Je vindt alles op de site van de NLPO.

💬 Neem contact op! Heb jij een tip of opmerking voor de redactie? Stuur ons een bericht via het contactformulier!

Altijd op de hoogte van het laatste nieuws en achtergronden uit Den Haag? Download onze app en ontvang notificaties bij belangrijk nieuws uit jouw stad!