Rijstrook Raamweg richting Scheveningen tijdelijk dicht voor werkzaamheden pand Shell

Archieffoto
Archieffoto
DEN HAAG - Op de kruising van de Raamweg en de Carel van Bylandtlaan is vanaf 22 mei een rijstrook richting Scheveningen een paar weken dicht vanwege werkzaamheden. De gevel van het kantoorgebouw van Shell wordt vernieuwd. De rijstrook gaat dicht vanwege een hijskraan en hoogwerker die op het voetpad en fietspad wordt neergezet.
Tijdens de werkzaamheden worden het voetpad, een fietspad en een rijstrook afgesloten voor verkeer. Ook zal de Carel van Bylandtlaand (waar het pand van Shell staat) afgesloten vanaf de Raamweg tot aan de Bachmanstraat.
De gevel van het gebouw krijgt een opknapbeurt. De oude kapotte ruiten worden verwijderd en vervangen door nieuwe. Voor dat werk zijn een hijskraan en hoogwerker nodig. Die worden op het voetpad en fietspad van de Raamweg gezet.

Omleiding

Vanaf de kruising Raamweg – Carel van Bylandtlaan wordt de rechterrijstrook van de Raamweg richting Scheveningen afgesloten. Voertuigen worden omgeleid via de linkerrijstrook richting Scheveningen.
De Carel van Bylandtlaan is afgesloten richting de Oostduinlaan vanaf de Raamweg. Bewoners van de Raamweg kunnen hun woning wel bereiken.

Fietsers en voetgangers

Fietsers en voetgangers worden omgeleid via de Bachmanstraat - Koningsgracht – Carel van Bylandtlaan.
Dagelijks zullen na de werkzaamheden de verkeersmaatregelen worden opgeheven en zijn de Raamweg en Carel van Bylandtlaan gewoon bereikbaar. Er zijn verkeersregelaars aanwezig om alles in goede banen te leiden.
De werkzaamheden duren van 22 mei tot en met 16 juni. De werkzaamheden zijn op doordeweekse dagen tussen 10.00 en 15.30 uur.

💬 Neem contact op! Heb jij een tip of opmerking voor de redactie? Stuur ons een bericht via het contactformulier!

Altijd op de hoogte van het laatste nieuws en achtergronden uit Den Haag? Download onze app en ontvang notificaties bij belangrijk nieuws uit jouw stad!