Twee mannen schieten bij stelen van auto in Wateringse Veld, daders gevlucht

© Regio 15
DEN HAAG - Op de Santiagosingel is maandagmiddag onder bedreiging van een vuurwapen een auto gestolen. De politie spreekt van 'een zeer gewelddadige carjacking'. Er raakte niemand gewond. Twee verdachten zijn spoorloos.
Rond vijf voor half drie in de middag kwam er melding van een schietincident in Wateringse Veld. Er werd een kogelgat in een geparkeerd staande auto gevonden, evenals kogels.
Uit onderzoek is gebleken dat twee mannen onder bedreiging van een vuurwapen een man van 74 jaar oud van zijn auto hebben beroofd. Daarbij werd meermaals geschoten. Vervolgens is het tweetal 'met hoge snelheid' gevlucht.

Twee verdachten

De gestolen wagen, een zwarte SUV, is later in Delft gevonden en in beslag genomen. De twee verdachten zijn nog niet gevonden, van hen 'ontbreekt ieder spoor'. De politie zoekt daarom getuigen van het incident.
Er wordt gezocht naar een man van ongeveer 1 meter 80 lang, met grijs haar en hij was gekleed in een zwarte jas met een zwarte bivakmuts op. De andere man droeg een geel werkuniform met reflecterende strepen.

💬 Neem contact op! Heb jij een tip of opmerking voor de redactie? Stuur ons een bericht via het contactformulier!

Altijd op de hoogte van het laatste nieuws en achtergronden uit Den Haag? Download onze app en ontvang notificaties bij belangrijk nieuws uit jouw stad!