Na De Mos gaat ook Ralf Sluijs voor BVNL aan de slag in Hoogheemraadschap van Delfland

© BVNL
DEN HAAG - Niet alleen Richard de Mos, maar ook zijn partijgenoot Ralf Sluijs gaat aan de slag in het Hoogheemraadschap van Delfland. Het raadslid van Hart voor Den Haag is dinsdag beëdigd als commissielid voor BVNL. Bij de verkiezingen van maart wist die partij een zetel te behalen voor lijsttrekker De Mos. Sluijs stond ook op de kandidatenlijst.
Sluijs zal het woord voeren over bestuur, financiën en organisatie. De Mos zelf gaat aan de slag met waterveiligheid en de waterketen. Daarnaast moet er binnenkort nog een commissielid komen.
'Er ligt hier een berg werk. Schoon drinkwater, het drooghouden van het gebied door verdere verstedelijking tegen te gaan, het versterken van onze dijken en het verlagen van de waterschapsbelasting, zijn zomaar wat thema’s waar wij ons de komende periode voor gaan inzetten', aldus De Mos.
In het Hoogheemraadschap worden besluiten genomen in de Verenigde Vergadering. In een aantal commissies worden de onderwerpen van die vergadering (voor-)besproken. Leden van die commissie zijn lid van een fractie of door de fractie aangewezen als vertegenwoordiger.

💬 Neem contact op! Heb jij een tip of opmerking voor de redactie? Stuur ons een bericht via het contactformulier!

Altijd op de hoogte van het laatste nieuws en achtergronden uit Den Haag? Download onze app en ontvang notificaties bij belangrijk nieuws uit jouw stad!