Politie deelt beelden van 'Haagse hippies' die carnavalsvierder in Eindhoven mishandelen

De beelden van de verdachten
De beelden van de verdachten © Politie
DEN HAAG - Twee mannen uit de regio Den Haag hebben tijdens carnaval in Eindhoven begin dit jaar een man bewusteloos geslagen. De politie deelde foto's van de twee in Opsporing Verzocht. Als ze zich binnen een week niet melden, zullen de herkenbare beelden ook gedeeld worden.
De twee verdachten hoorden volgens Omroep Brabant bij een grotere groep mensen die naar Eindhoven afreisden op 19 februari om daar carnaval te vieren, allemaal verkleed als hippie. Twee mannen uit de groep mishandelden op het Stratumseind een 29-jarige man.
Het slachtoffer kreeg een vuistslag in zijn gezicht, viel met zijn hoofd tegen een elektriciteitskastje en viel bewusteloos op de grond. Hij had schaafwonden in zijn gezicht en er was een tand uit zijn mond geslagen. Het slachtoffer zou nog steeds last van de gevolgen van de mishandeling hebben.

Nu nog onherkenbaar

Meerdere mensen uit de groep werden al gesproken door de politie, waardoor bekend is dat de meesten uit de regio Den Haag komen. Dit geldt volgens de politie waarschijnlijk ook voor de twee verdachten.
De foto's van het stel zijn nu nog onherkenbaar gemaakt, maar de herkenbare beelden zullen getoond worden als de verdachten zich niet melden.

💬 Neem contact op! Heb jij een tip of opmerking voor de redactie? Stuur ons een bericht via het contactformulier!

Altijd op de hoogte van het laatste nieuws en achtergronden uit Den Haag? Download onze app en ontvang notificaties bij belangrijk nieuws uit jouw stad!