Foodhall Scheveningen uitgebreid met vier nieuwe keukens

© Foodhall Scheveningen
DEN HAAG - De Scheveningse Foodhall is uitgebreid voor het zomerseizoen: er zijn vier nieuwe keukens bijgekomen in het pand aan de boulevard. Ook is het terras vernieuwd. 'We willen mensen de mogelijkheid bieden om kennis te maken met verschillende keukens en gerechten', zegt Jie Ling van Foodhall Scheveningen.
In de Foodhall staan verschillende standjes met allerlei soorten keukens. In totaal vind je zestien verschillende keukens in het gebouw. Om iets te eten hoeven strandbezoekers niet per se van hun bedje of handdoek af, je kan ook bestellen vanaf het strand.
De vier nieuwe keukens zijn: restaurant Playa, Wantsam Roast, Lana's Kitchen en BOBO.

Restaurant Playa

De twee jonge ondernemers Aaron Mills en Kawei Gary Yan begonnen Playa met de Caribische en Aziatische keuken.
'We willen de mensen laten genieten van de smaken die wij als kind thuis hebben leren kennen. We zijn trots op de smaakcombinaties die we hebben gecreëerd en hopen onze gasten mee te nemen op een culinaire reis door onze achtergrond en cultuur', aldus Aaron Mills. Je vindt er zowel vis- als kipgerechten. De bekende chicken wings mogen niet ontbreken op de kaart.

Lana's Kitchen

Bij Lana's Kitchen kun je terecht voor de traditionele Surinaamse keuken. Van roti tot nasi en van saotosoep tot broodjes.
'Onze roti is volledig huisgemaakt en slaat enorm goed aan', aldus eigenaar Lana. Het restaurant heeft een ambachtelijke en familiale sfeer en legt veel nadruk op service en persoonlijke aandacht. 'We willen dat onze gasten zich welkom voelen en echt de Surinaamse gastvrijheid ervaren.'

Wantsam Roast

Het Wantsam Dim Sum restaurant in de Foodhall is uitgebreid met Wantsam Roast, waar geroosterde Chinese gerechten geserveerd worden. Na het succes van de dim sum, wil eigenaar Wilson nu de sfeer van Zuid-China naar Scheveningen brengen.
'Dim sum is redelijk bekend, maar we willen meer doen. Met Wantsam Roast serveren we geroosterde Chinese producten, zoals buikspek en geroosterd rood vlees. Het zijn geen hapjes, maar echte maaltijden, met tal van bijpassende groentes erbij', aldus Wilson.

BOBO

Bij het nieuwe BOBO Bubble Tea zijn ze klaar voor de zomer met hun zomerse drankjes.
'Bubble tea is het ideale zomerdrankje. Het is koud en verfrissend, met opties zoals de classic milk tea of fruitige green tea. Vooral jongeren weten precies wat ze moeten bestellen, maar ook volwassenen ontdekken steeds meer de verrassende smaak van bubble tea', aldus de eigenaar.

💬 Neem contact op! Heb jij een tip of opmerking voor de redactie? Stuur ons een bericht via het contactformulier!

Altijd op de hoogte van het laatste nieuws en achtergronden uit Den Haag? Download onze app en ontvang notificaties bij belangrijk nieuws uit jouw stad!