De Kraaien komen met nieuwe single 'Wodka Chickies'

© De Kraaien
DEN HAAG - 1, 2, 3, 4, Wodka Chickies kom maar hier. De Kraaien hebben een nieuwe single uitgebracht, 'Wodka Chickies'. Het is de eerste single van het nieuwe album van de Haagse hiphopformatie, dat in september zal uitkomen.
'De plaat gaat over wodka chickies. We schenken altijd wodka aan het publiek en vrouwen zijn daar van gecharmeerd, die komen bij ons een slokje halen', vertelt Bernd van De Kraaien in Bob Staat Op.
En bij dit nummer zal het niet blijven, er komt in het najaar dus een heel nieuw album. 'De afgelopen twee jaar hebben in Berlijn met Niels Zuiderhoek samengewerkt. We zijn lekker gaan schrijven en daar is een album uit voortgekomen.' Zuiderhoek werkte eerder al met onder meer Kensington en DI-RECT.

Festivalseizoen

Ondertussen is het festivalseizoen voor de formatie in volle gang. En wordt een film van een concert in Paard binnenkort uitgebracht.
'Het gaat hartstikke goed. Er zijn wel mensen afgevallen bij de Kraaien, mensen haken aan en haken weer af. Het is een constant doorgroeiende groep, dat is lachen omdat je toch met maskers oploopt.'

💬 Neem contact op! Heb jij een tip of opmerking voor de redactie? Stuur ons een bericht via het contactformulier!

Altijd op de hoogte van het laatste nieuws en achtergronden uit Den Haag? Download onze app en ontvang notificaties bij belangrijk nieuws uit jouw stad!