Verkeersmaatregelen rond concert Muse op Malieveld

Muziekconcert op een vol Malieveld
Muziekconcert op een vol Malieveld © The Hague and Partners
DEN HAAG - Vanwege het concert van de Britse rockband Muse is een aantal straten in de omgeving van het Malieveld woensdag tijdelijk afgesloten. Omdat er veel bezoekers worden verwacht zijn er ook aanpassingen bij trams en bussen van HTM.
Het concert op het Malieveld is onderdeel van de Will Of The People World Tour van de band. Het concert begint om 18.30 uur en de eerste fans waren er vanochtend om 8.30 uur al om een goede plek te bemachtigen, weet Omroep West.
Voor bezoekers aan het concert is er met hekken een looproute gemaakt vanaf het station. Voor concertbezoekers die gebruik maken van P&R Laakhaven rijdt er een directe pendeltram tussen de halten Leeghwaterplein en het Centraal Station.
De Koningstunnel, de Bezuidenhoutseweg bij Centraal Station en de Koningskade langs het Malieveld zijn door het concert van 15.30 uur tot 01.00 uur afgesloten voor het verkeer. Ook de garage onder het Malieveld is dan niet bereikbaar. HTM meldt dat trams 9, 15 en 17 enkele halten zullen overslaan vanaf 18.00 uur. Bussen 20, 22, 28 en 29 rijden deels een andere route vanaf 15.00 uur.
  • Tram 9 stopt niet bij de halten Dr Kuyperstraat en Malieveld
  • Tram 15 en 17 stoppen niet bij de halte Korte Voorhout
  • Bus 20 rijdt om tussen halte Wassenaarseweg en halte Centraal Station en stopt niet bij de halten Weissenbruchstraat en Malieveld.
  • Bus 22 rijdt een omleiding tussen halte Station Hollands Spoor en halte Centraal Station maar slaat geen halten over.
  • Bus 28 rijdt een omleiding tussen halte Zonweg en Centraal Station en stopt niet bij de halten Wegastraat, Poolsterstraat en Weteringkade.

💬 Neem contact op! Heb jij een tip of opmerking voor de redactie? Stuur ons een bericht via het contactformulier!

Altijd op de hoogte van het laatste nieuws en achtergronden uit Den Haag? Download onze app en ontvang notificaties bij belangrijk nieuws uit jouw stad!