Sea Life Scheveningen bestaat 30 jaar: 'De onderwaterwereld blijft magisch'

Pascal van Wersch, general manager van Sea Life Scheveningen
Pascal van Wersch, general manager van Sea Life Scheveningen
DEN HAAG - Het grootste aquarium van Nederland blaast dit jaar dertig kaarsjes uit. Sea Life, dat wereldwijd tientallen vestigingen heeft, is sinds 1993 gevestigd aan de Scheveningse boulevard en trekt jaarlijks zo'n 250.000 bezoekers.
Inmiddels is Sea Life niet meer weg te denken van de Scheveningse boulevard. Dertig jaar geleden opende de attractie haar deuren en ook na al die jaren blijft de magische onderwaterwereld mensen boeien. 'Het blijft iets dat voor veel mensen ongrijpbaar is,' zegt Pascal van Wersch, general manager van Sea Life. 'Als je gaat duiken ergens in bijvoorbeeld Egypte of Australië, dan kun je zien wat zich daar afspeelt, maar dat is voor weinig mensen weggelegd. Dit is iets wat in de toekomst ook uniek blijft en waar mensen op af zullen blijven komen.
'We doen er alles aan om steeds te blijven vernieuwen,' vertelt van Wersch. Ons nieuwste paradepaardje is onze eigen 'Sea Scan App'. Je kunt daarmee met je telefoon alle dieren in Sea Life scannen. Vervolgens krijg je alle informatie over het dier. Het is een nieuwe manier van het krijgen van informatie.'

💬 Neem contact op! Heb jij een tip of opmerking voor de redactie? Stuur ons een bericht via het contactformulier!

Altijd op de hoogte van het laatste nieuws en achtergronden uit Den Haag? Download onze app en ontvang notificaties bij belangrijk nieuws uit jouw stad!