Dierenambulance kan worden gerepareerd na succesvolle crowdfunding

© Dierenambulance
DEN HAAG - Er genoeg geld opgehaald om de motor van een van de ambulances van de Dierenambulance te laten repareren. Voor de reparatie was een kleine 7.000 euro nodig, dat bedrag was binnen twee dagen binnen. Er kwamen ruim 300 giften binnen. 'Wat geweldig om te zien hoeveel mensen doneren', schrijft de organisatie op de eigen website.
De wagen ging onlangs stuk en moest zelfs worden weggesleept. Een forse domper voor de organisatie aangezien de maanden juni, juli en augustus de drukste van het jaar zijn. Daaropvolgend besloot de organisatie een crowdfunding op te zetten om de reparatie van 6.987 euro en 19 cent te betalen.
Nu het benodigde bedrag binnen is, kan de reparatie van de wagen beginnen. 'Zodat we onze vijfde ambulance zo snel mogelijk weer kunnen inzetten om dieren in nood te helpen.'
Tegelijkertijd blijft het mogelijk om een donatie te doen. 'De donaties die nu nog binnenkomen zetten we apart voor toekomstig onderhoud aan de ambulances.' Stichting Dierenhospitaal en Ambulancedienst 's-Gravenhage e.o. is bijna volledig afhankelijk is van giften om de dieren te kunnen helpen.

💬 Neem contact op! Heb jij een tip of opmerking voor de redactie? Stuur ons een bericht via het contactformulier!

Altijd op de hoogte van het laatste nieuws en achtergronden uit Den Haag? Download onze app en ontvang notificaties bij belangrijk nieuws uit jouw stad!