Automobilist ramt hek Binnenhof

DEN HAAG - Het gebied rond het Binnenhof is vrijdagmiddag afgezet na een aanrijding. Een automobilist reed tegen het hek aan dat vanwege de werkzaamheden aan het gebied rond het Binnenhof was geplaatst. Niemand raakte gewond.
Het Binnenhof is eigenlijk afgesloten, omdat het complex wordt verbouwd. Maar op vrijdag waren er voor het eerst weer bezoekers. Vanwege de Dag van de Bouw zijn diverse bouwplaatsen toegankelijk voor het publiek, zoals het Binnenhof.
Diverse schoolklassen waren vrijdag aanwezig op het Binnenhof om te kijken hoe het complex wordt verbouwd. Na de aanrijding hebben de politie en de Koninklijke Marechaussee het gebied voor de zekerheid afgezet. Een woordvoerder van de politie laat weten dat de situatie onder controle is en dat er geen verdere mededelingen worden gedaan.
Volgens een verslaggever van Den Haag FM die ter plaatse is, wordt de auto door de politie grondig onderzocht. Alles wat erin zit, wordt eruit gehaald en grondig geïnspecteerd.

💬 Neem contact op! Heb jij een tip of opmerking voor de redactie? Stuur ons een bericht via het contactformulier!

Altijd op de hoogte van het laatste nieuws en achtergronden uit Den Haag? Download onze app en ontvang notificaties bij belangrijk nieuws uit jouw stad!