Albert Heijn opent condoleanceregister voor slachtoffer steekpartij, vlaggen halfstok

Een foto van het slachtoffer hangt bij de bloemenzee
Een foto van het slachtoffer hangt bij de bloemenzee © Omroep West
DEN HAAG - Albert Heijn heeft intern een condoleanceregister geopend voor het slachtoffer van de steekpartij in de supermarkt afgelopen dinsdag. Een foto van de vrouw hangt op het raam bij de supermarkt.
Het zou gaan om de 36-jarige Antoneta Gjokja. De vrouw werd dinsdagochtend om iets over 07.00 uur aan het begin van haar werkdag doodgestoken. De 56-jarige Jamel L. werd kort daarna opgepakt. Vrijdag werd bekend dat L. begin deze maand, bij de gemeente Den Haag heeft aangeklopt voor hulp. Hij werd vervolgens weggestuurd omdat hij agressief en intimiderend overkwam.
'We zijn diep getroffen door de gebeurtenis', schrijft Albert Heijn volgens Omroep West bij het condoleanceregister. 'Met groot verdriet en diepe verslagenheid hebben wij kennisgenomen van het overlijden van onze zeer gewaardeerde collega van de bakkerijafdeling.' Het condoleanceregister wordt later aan de familie overhandigd.

Vlag halfstok

Onder het condoleanceregister staan meer dan duizend reacties. 'Heel veel sterkte aan iedereen van het filiaal, aan de familie, nabestaanden, vrienden en kennissen', schrijft iemand. 'Gecondoleerd en heel veel sterkte aan familie, vrienden en collega's', schrijft een ander.
Op het hoofdkantoor en bij filialen en meerdere distributiecentra heeft Albert Heijn de vlag halfstok gehangen. Zaterdag verschijnt een rouwadvertentie in verschillende kranten.

💬 Neem contact op! Heb jij een tip of opmerking voor de redactie? Stuur ons een bericht via het contactformulier!

Altijd op de hoogte van het laatste nieuws en achtergronden uit Den Haag? Download onze app en ontvang notificaties bij belangrijk nieuws uit jouw stad!