Prinses Alexia viert 18e verjaardag, Koninklijk Huis deelt nieuwe foto's

© Rijksvoorlichtingdienst
DEN HAAG - Vanwege de 18e verjaardag van prinses Alexia heeft het Koninklijk Huis nieuwe foto's gedeeld van de middelste dochter van koning Willem-Alexander en koningin Máxima. De foto's zijn gemaakt op Paleis Huis ten Bosch.
De verjaardag wordt thuis gevierd, en 'alle kinderen' zijn daar volgens Máxima bij. Dat vertelde ze afgelopen donderdag na afloop van het staatsbezoek aan België. Het zal echter geen groots feest worden. 'Het is een maandag dus dat valt niet heel goed, maar we zullen dit weekend al wel wat doen.'
Alexia studeerde tot voor kort aan het United World College of the Atlantic in Wales. Daar rondde ze in mei haar examens af, de resultaten daarvan volgen komende maand. Zij zat daar in de klas met prinses Leonor, de oudste dochter van de Spaanse koning Felipe en koningin Letizia. Het is nog niet bekend wat Alexia na de zomer gaat doen.
© Rijksvoorlichtingsdienst

💬 Neem contact op! Heb jij een tip of opmerking voor de redactie? Stuur ons een bericht via het contactformulier!

Altijd op de hoogte van het laatste nieuws en achtergronden uit Den Haag? Download onze app en ontvang notificaties bij belangrijk nieuws uit jouw stad!