Televisiecoryfeeën beginnen aan reis voor SBS6-programma: 'Met een helikopter boven Mount Everest'

© Henny Huisman (Twitter)
DEN HAAG - Edwin Rutten gaat maandag, samen met Ad Visser, Henny Huisman, Frits Barend en presentatrice Estavana Polman, op reis voor opnames van het tv-programma 'Beter laat dan nooit'. Het vijftal gaat op pad naar Zuid-Korea, Cambodja en Nepal.
In het tv-programma gaan de televisiecoryfeeën een maand samen op reis door verschillende landen en komen daar in aanraking met de lokale cultuur en lokale gebruiken. Het programma wordt het tv-debuut voor Polman.
'Om een uur word ik opgehaald en dan gaan we naar Seoul', vertelt Huisman op radio 538. De reis zal 14 dagen duren. 'Wat ik begreep is dat we met een helikopter boven de Mount Everest gaan vliegen.' Ook gaan ze ballonvaren voor het programma 'Het is het randje opzoeken, het is ook beter laat dan nooit, anders is het beter nooit dan laat.'

De film van Ome Willem

De in Den Haag wonende Rutten werd bekend door De film van Ome Willem. Dat kinderprogramma werd van 1974 tot 1989 uitgezonden door de VARA. Ad Visser maakte programma's als Toppop voor de AVRO. Henny Huisman presenteerde jarenlang de Soundmixshow en de Mini-playbackshow en sportjournalist Frits Barend maakte jarenlang met Henk van Dorp een talkshow voor RTL4.
In 2018 en 2020 zijn televisiecoryfeeën Peter Faber, Gerard Cox, Barrie Stevens en Willibrord Frequin voor RTL4 samen op pad gegaan. De nieuwe serie zal vanaf 30 augustus te zien zijn bij SBS6.

💬 Neem contact op! Heb jij een tip of opmerking voor de redactie? Stuur ons een bericht via het contactformulier!

Altijd op de hoogte van het laatste nieuws en achtergronden uit Den Haag? Download onze app en ontvang notificaties bij belangrijk nieuws uit jouw stad!