Leidschenveen-Ypenburg wil meer activiteiten voor jongeren

De bewoners van Leidschenveen-Ypenburg vertellen raadsleden wat zij vinden van hun stadsdeel
De bewoners van Leidschenveen-Ypenburg vertellen raadsleden wat zij vinden van hun stadsdeel © gemeente Den Haag/Martijn Beekman
DEN HAAG - De bewoners van Leidschenveen-Ypenburg willen meer activiteiten voor jongeren. Ook is behoefte aan meer ontmoetingsplekken in het stadsdeel en willen de mensen dat de verkeersveiligheid wordt verbeterd
Dat zijn een paar van de uitkomsten van een gesprek tussen ongeveer vijftig bewoners en de gemeenteraad, woensdagavond bij het ROC Mondriaan. De raad brengt een bezoek aan verschillende delen van de stad om te horen wat daar leeft. Eerder waren politici al in Scheveningen, Loosduinen, Escamp en Laak.
De aanwezige raadsleden gaven aan dat ze de inbreng van de bewoners waarderen en deze punten ter sprake zullen brengen in de raad. Raadslid Arjen Dubbelaar (Hart voor Den Haag ) was voorzitter van de avond. 'De raad vindt het belangrijk om op verschillende plekken met bewoners in gesprek te gaan. We hebben goed geluisterd naar wat er speelt in Leidschenveen-Ypenburg. Daar praten we binnenkort verder over in de gemeenteraad', stelt hij in een verklaring.

💬 Neem contact op! Heb jij een tip of opmerking voor de redactie? Stuur ons een bericht via het contactformulier!

Altijd op de hoogte van het laatste nieuws en achtergronden uit Den Haag? Download onze app en ontvang notificaties bij belangrijk nieuws uit jouw stad!