Thomas Verheydt vertrekt bij ADO Den Haag en zet loopbaan voort in Turkije

Thomas Verheydt
Thomas Verheydt © ADO Den Haag
DEN HAAG - De ADO Den Haag-supporters moeten het komend seizoen doen zonder hun geliefde rossige blok in de spits. Goaltjesdief Thomas Verheydt vliegt woensdag naar Turkije om zijn deal met Çorum F.K. af te ronden. Hij gaat voor twee jaar tekenen bij de club die uitkomt op het tweede niveau. Het is nog onbekend wat de overgang ADO oplevert.
Daarmee komt er een einde aan een dienstverband van twee jaar bij ADO. In die tijd wist Verheydt het publiek te bekoren met talloze doelpunten. Met de karakteristieke kuif op zijn hoofd en baard aan zijn kin schitterde de spits bijna wekelijks in het het groen-geel. Hij scoorde 52 doelpunten in 78 wedstrijden, daarnaast was hij ook nog goed voor vijftien assists.
Technisch directeur van ADO, Joris Mathijsen hield al rekening met een vertrek van de spits. Hij wil nog een stap maken en er is een mogelijkheid voorbij gekomen', zegt de Brabander. 'Die ruimte geven wij hem, want ik heb liever nu de duidelijkheid dan over drie of vier weken.'

💬 Neem contact op! Heb jij een tip of opmerking voor de redactie? Stuur ons een bericht via het contactformulier!

Altijd op de hoogte van het laatste nieuws en achtergronden uit Den Haag? Download onze app en ontvang notificaties bij belangrijk nieuws uit jouw stad!