Van discozwemmen tot streetsports, Zomerprogramma070 organiseert weer activiteiten voor kinderen

© Den Haag FM
DEN HAAG - Kinderen van 4 tot en met 14 jaar oud kunnen deze zomer weer rekenen op heel wat activiteiten die speciaal voor hen worden georganiseerd. Van 8 juli tot en met 20 augustus zijn er in de vakantie weer in elke wijk activiteiten: van discozwemmen tot de buurtcamping en van een bezoek aan de vleermuisbunker in Wassenaar tot een audiotour in het Kunstmuseum.
Zes weken lang worden er in de zomervakantie weer kinderactiviteiten in elke wijk georganiseerd voor jonge stadsgenoten. Dat gebeurt onder de noemer Zomerprogramma070. De meeste activiteiten zijn gratis, wanneer ze wel geld kosten is er met de Ooievaarspas korting mogelijk.
Kinderen kunnen deze zomer met een gids mee naar de vleermuisbunker bij Wassenaar, elke donderdag is er discozwemmen in zwembad Overbosch of een van de andere activiteiten kiezen. Ook zijn er zijn voetbalclinics, creatieve workshops en cursussen streetsports. De activiteiten worden georganiseerd door welzijns- en jongerenorganisaties, scholen, cultuurinstellingen en sportverenigingen.

💬 Neem contact op! Heb jij een tip of opmerking voor de redactie? Stuur ons een bericht via het contactformulier!

Altijd op de hoogte van het laatste nieuws en achtergronden uit Den Haag? Download onze app en ontvang notificaties bij belangrijk nieuws uit jouw stad!