Influencer Lizzy van der Ligt mishandeld na avondje stappen in Den Haag

© ANP
DEN HAAG - Influencer Lizzy van der Ligt, de verloofde van Kris Kross Amsterdam-lid Yuki Kempees, is in de nacht van zaterdag op zondag na een avondje stappen mishandeld in Den Haag. Onderweg naar haar ouderlijk huis werd ze geslagen door een man. Dat vertelt het stel op Instagram. Lizzy zegt bij RTL Boulevard dat ze aangifte gaat doen.
'Wat een superleuke avond was eindigde in een hel', schrijft Lizzy op Instagram bij een foto van haar gezicht met een blauw oog en een hechting onder haar wenkbrauw.
Toen ze bijna thuis was appte ze haar moeder: 'Ik ben er bijna, ga maar slapen.' Ze loopt langs een man en een vrouw. 'Ik loop er gewoon omheen, heb niet gekeken, want ik wilde naar huis.' Even verderop voelde ze dat ze achtervolgd werd en ineens werd ze in haar gezicht geslagen. 'Zonder enige uitleg of beroving. Daarna sprong hij achterop de fiets van de vrouw en liet mij in een plas bloed achter.'
© screenshot Instagram Lizzy van der Ligt

Zinloos geweld

Yuki reed vervolgens midden in de nacht naar Den Haag. 'Ik trof mijn lieve meisje aan met een volledig kapot geslagen gezicht. Kapot geslagen door een maniak. Het is een pure uiting van zinloos geweld geweest en een monster heeft mijn meisje gepakt.'
Volgens Lizzy en Yuki is de dader nog niet gepakt. Lizzy gaat aangifte doen. De politie kan er daarom nog niks over melden, zegt een woordvoerder van de politie. Waar de mishandeling gebeurde is niet bekend.
Lizzy van der Ligt is modeontwerper, stylist en influencer. Kris Kross Amsterdam is een dj-trio uit Amsterdam, bestaande uit de broers Jordy en Sander Huisman en Yuki Kempees. Ze hebben onder andere het nummer Hij Is Van Mij met Maan en Tabitha en Adrenaline met Ronnie Flex en Zoë Tauran.

💬 Neem contact op! Heb jij een tip of opmerking voor de redactie? Stuur ons een bericht via het contactformulier!

Altijd op de hoogte van het laatste nieuws en achtergronden uit Den Haag? Download onze app en ontvang notificaties bij belangrijk nieuws uit jouw stad!