Speciaal politieteam pakt 26-jarige Hagenaar: moet nog 45 dagen de cel in en 17.000 euro betalen

Beeld ter illustratie
Beeld ter illustratie © Politie.nl
DEN HAAG - Een 26-jarige voortvluchtige Hagenaar is door een speciaal team van de politie aangehouden na een bezoek aan zijn moeder. De man moest nog 45 dagen de gevangenis in en nog een schadevergoeding van 17.000 euro betalen.
De arrestatie van de 26-jarige man staat niet op zichzelf. Een speciaal team van de politie speurt naar mensen die op de vlucht zijn en daarmee hun straf ontlopen. Afgelopen maand hielden de de mensen van dat EVA-team (Executie Vonnissen Afgestraften) van de eenheid Den Haag in totaal twaalf mensen aan, blijkt uit een verklaring.
Zo wisten de agenten ook een 57-jarige man op te pakken. Dat gebeurde in juni op de A4. De man was veroordeeld voor zes jaar cel vanwege de handel in cocaïne. In Leiden werd een man (46) aangehouden omdat hij nog een gevangenisstraf moest uitzitten voor diefstal, mishandeling en het financieren van terrorisme. Het gaat om een gevangenisstraf van 656 dagen.

💬 Neem contact op! Heb jij een tip of opmerking voor de redactie? Stuur ons een bericht via het contactformulier!

Altijd op de hoogte van het laatste nieuws en achtergronden uit Den Haag? Download onze app en ontvang notificaties bij belangrijk nieuws uit jouw stad!