Vader voor de ogen van zijn kinderen mishandeld: verdachten opgepakt

© politie
DEN HAAG - Twee mannen zijn opgepakt voor de mishandeling van een 41-jarige vader. Die vader werd voor de ogen van zijn geschrokken kinderen in elkaar geslagen op de Calandkade. Dankzij een tip na de uitzending van Team West kon de politie de verdachten maandag aanhouden.
Op zondag 14 mei werd de vader, die met zijn kinderen op de Calandkade aan het spelen was, mishandeld door twee mannen. Het slachtoffer maakte een gebaar naar een auto die over het fietspad reed. Als reactie hierop werd de auto verderop stilgezet en kwamen twee mannen op hem afrennen, om hem vervolgens te mishandelen.

Kinderen troosten

Het slachtoffer werd geduwd, geslagen en bij de nek gepakt, waardoor hij op de grond viel. Toen hij weer overeind kwam, wist hij de situatie te bedaren. Na de mishandeling stapte de mannen weer in hun auto en reden ze weg. De kinderen van het slachtoffer hadden alles zien gebeuren en werden na afloop door hem getroost.
In de uitzending van Team West werden camerabeelden getoond van het incident. Dankzij tips die na de uitzending binnenkwamen, konden twee meerderjarige verdachten worden aangehouden op maandag. Zij zitten vast en worden verhoord.

💬 Neem contact op! Heb jij een tip of opmerking voor de redactie? Stuur ons een bericht via het contactformulier!

Altijd op de hoogte van het laatste nieuws en achtergronden uit Den Haag? Download onze app en ontvang notificaties bij belangrijk nieuws uit jouw stad!