Uittips Den Haag: 7Fest, Disco-Train Party en Indofoodtour

7Fest
7Fest © denhaag.com
DEN HAAG - Van lekker dansen tot lekker eten, je kan dit weekend weer van alles doen in de stad. Zo staat in het Zuiderpark 7Fest, het festival van rapper Frenna. Foodies kunnen de Indofoodtour doen door de stad, langs allerlei restaurantjes. Wij zetten een paar uittips voor je op een rij.

7Fest

Heb je in een feestje? Dan moet je zaterdag in het Zuiderpark zijn. Frenna keert met zijn eigen festival 7Fest terug naar zijn thuishaven Den Haag. Afgelopen jaar schitterden vele grote namen op de line-up en dit jaar belooft de artiest wederom een spectaculair en memorabel festival op het Zuiderpark neer te zetten.
Geniet van verschillende artiesten en dj's op maar liefst vier verschillende stages met de lekkerste latin, urban en tech house muziek. Er zijn nog een paar kaarten via de site van 7Fest.
Tekst gaat verder onder post

Indofoodtours

Houd je van lekker eten? Doe dan de Indofoodtour. Op de voet of op de fiets eet je je een weg door Den Haag. Want waarom zou je alleen maar naar één restaurant gaan als je er op een dag meerdere kunt bezoeken?
Als eerste en enige echte Indofoodtour van Nederland leer je niet alleen over de Indische en Indonesische keuken, maar bezoek je ook een aantal bijzondere historische en culturele punten die maken dat Den Haag dé Indofood hoofdstad van Nederland is.
De komende maanden kan je elke zaterdag zo'n tour doen. Meer informatie vind je hier.

Salt Market Scheveningen

Wie lekker over de markt wil struinen kan dit weekend naar de Salt Market op Scheveningen. Het is een lifestyle markt met verschillende kleine ondernemers.
Jong en oud kan zich op de markt vermaken onder het genot van een hapje en een drankje van de lokale horeca en natuurlijk het fantastische uitzicht van onze eigen stukje Noordzee.
De markt op de Noordboulevard is vrijdag, zaterdag en zondag open vanaf 11.00 uur

Disco-Train Party

Waar ga je heen als je als 25-plusser een avond uit wilt gaan en plezier wilt maken?
Disco-Train party's zijn een beleving waarin je even terug gaat in de tijd. Zeg maar die tijd toen je nog naar school ging, toen je je eerste liefde leerde kennen of toen je als puber je eerste stappen zette in de uitgaanswereld. Een avondje ongebreideld lol maken, net als vroeger, met muziek uit de jaren 70, 80 en 90.
Voor de editie in Kijkduin zaterdag zijn nog een paar tickets beschikbaar via de site van Disco-Train.

💬 Neem contact op! Heb jij een tip of opmerking voor de redactie? Stuur ons een bericht via het contactformulier!

Altijd op de hoogte van het laatste nieuws en achtergronden uit Den Haag? Download onze app en ontvang notificaties bij belangrijk nieuws uit jouw stad!