Twee dagen geen treinen tussen Den Haag Hollands Spoor en Schiedam

Hollands Spoor
Hollands Spoor © Jonathan Ybema (Unsplash)
DEN HAAG - Van woensdagochtend tot vrijdagochtend rijden er geen treinen tussen Den Haag Hollands Spoor en Schiedam Centrum. ProRail laat weten dat er vanwege werkzaamheden geen treinverkeer mogelijk is van woensdag 01.00 uur tot vrijdag 05.00 uur.
Op het station van Schiedam worden in die periode twee sporen onder handen genomen. De werkzaamheden zijn onderdeel van een project om het spoor en de stations tussen Rijswijk en Rotterdam geschikt te maken voor meer treinverkeer, zegt ProRail. Het is de bedoeling dat er op dat traject uiteindelijk acht intercity's en zes sprinters per uur kunnen rijden, beide kanten op.
Rondom Schiedam worden de komende dagen alle bovenleidingsportalen vervangen. Ook vernieuwt ProRail tussen woensdagochtend en vrijdagochtend de hangdraden van de bovenleiding tussen Delft en Schiedam, waardoor de treinen sneller kunnen rijden.
Op de website van ProRail staat een overzicht van reisplanners, zodat je toch een manier kan vinden om van Den Haag HS in Delft of Schiedam te komen met het openbaar vervoer.

💬 Neem contact op! Heb jij een tip of opmerking voor de redactie? Stuur ons een bericht via het contactformulier!

Altijd op de hoogte van het laatste nieuws en achtergronden uit Den Haag? Download onze app en ontvang notificaties bij belangrijk nieuws uit jouw stad!