Uittips Den Haag: Beachvolleybaltoernooi, Strawberry Club bij HofHouse en nieuwe Legoland-film

© denhaag.com
DEN HAAG - Bijna weekend! Hoewel het dit weekend vooralsnog niet heel lekker weer wordt, zijn er leuke uitjes te doen. Zoals een rondleiding door vissermannen op Scheveningen of een goed feestje bij HofHouse. En tussen de buien door zijn er ook nog wat buitenuitjes te doen. Lees hier de uittips voor dit weekend.

Strawberry Club met FunX-dj

Op vrijdag 28 juli keert Strawberry Club terug en hoe! Deze editie zal plaatsvinden in HofHouse Den Haag en wij kunnen je al verklappen dat één van Nederlands populairste en energieke dj's van ons land komt draaien, en zijn eigen show bij FunX heeft, dus dat belooft wat.
Het 18+-feestje begint om 21.30 uur, er zijn nog kaarten.

Beachvolleybal

Op Scheveningen wordt er dit weekend gevolleybald. Summer BeachLife organiseert dit weekend de 'Frank van Overeem' Memorial. De grondlegger van het evenement wordt herdacht tijdens dit exclusieve NK weekend, waarbij ze geld inzamelen voor de ziekte ALS.
Ook is dit het NK senioren weekend met de top van Nederland op de velden. Op zaterdag wordt het NK Amateurs gehouden. Word jij Nederlands Kampioen 2x2 of 4x4 Hoog - Midden of Laag?
Meer info vind je op de site van Summer BeachLife.

Foodtour Schilderswijk

Elke zaterdag kan je op foodtour door de Schilderswijk. Ideaal voor echte foodies.
Laat je verleiden door de heerlijkste Turkse Baklava, of meest krokante Pão de queijo. Ervaar de 1001-nachten met een rijkelijk gevulde couscous van groente en worst uit de oven. Voel de warmte uit de Atlas als de thee wordt geschonken in een van de theehuizen.
Los van de keuken maak je kennis met de prachtige bezienswaardigheden die de wijk te bieden heeft. Je kan de tour zelf doen of met een gids. Meer info vind je hier.

Rondleiding Vissermannen

Wil jij meer weten over de visserij op Scheveningen? Dan kan je bij Muzee een gratis rondleiding doen over de visserij. Iedere zaterdag tot eind september vertellen oud-vissers over hun avonturen vroeger op zee.
Zo nemen onder andere vissermannen Henk, Gerard en Chiel je mee door museum Muzee en leer je ook nog een paar woorden in het Schevenings.
De rondleiding is gratis en duurt een uur. Sluit de rondleiding af met een 'beetje' (Schevenings jenevertje) aan de bar van museumcafé De Halve Vleet. Voor de kinderen is er een knutseltafel.
Meer info vind je op de site van Muzee Scheveningen.

Nieuwe 4D-film bij Legoland

Bij Legoland Scheveningen draait vanaf dinsdag 1 augustus een nieuwe 4D-film. De ochtend van de première begint om 9.00 uur met een pyjamaparty en een ochtend work-out met TikTok-legende gymmeester Daan.
De film LEGO DREAMZzz gaat over schoolkinderen die veranderen in vijf dappere helden. Kunnen zij de kracht van hun verbeelding gebruiken om Z-blob te redden uit de klauwen van de Nachtmerriekoning? Je beleeft het avontuur van je nachtleven!?
Tot 10.30 uur zijn er supervoordelige tickets voor 10 euro te koop voor iedereen die last minute ook de attractie wil bezoeken na de ochtend work-out.

💬 Neem contact op! Heb jij een tip of opmerking voor de redactie? Stuur ons een bericht via het contactformulier!

Altijd op de hoogte van het laatste nieuws en achtergronden uit Den Haag? Download onze app en ontvang notificaties bij belangrijk nieuws uit jouw stad!