Regen, regen en nog eens regen: 'Halverwege volgende week wordt het beter'

Foto ter illustratie: Ryoji Iwata (Unsplash)
Foto ter illustratie: Ryoji Iwata (Unsplash)
DEN HAAG - Het komt met bakken uit de lucht maandag en het wordt de rest van de week niet heel veel beter. 'De neerslagmeter in Laak stond vanochtend op 30 millimeter', vertelt weerman Huub Mizee in Bob Staat Op.
Het wordt vandaag niet veel beter met het weer. 'Het is zo'n 18 graden en we houden de hele dag bewolking met motregen.' Daarnaast waait het ook behoorlijk, op Scheveningen windkracht 6 of 7. 'Met motregen waai je dus helemaal nat.'
Ook vanavond blijven er buien vallen en kan er een klap bij zitten. Ook morgenochtend nog buien en kans op onweer. Morgenmiddag kan het droger worden, ook zo'n 18 tot 19 graden.

Volgende week beter

Woensdag wordt het gewoon weer hartstikke slecht. 'En dat houdt de hele week aan. Woensdag is het wel iets warmer, 21 graden en is er wat zon tussen de buien door. Dat is de hele week het geval helaas', zegt Mizee.
Toch is er nog hoop voor de rest van de maand augustus. 'We hebben nog een hele periode voordat het echt herfst wordt', zegt Mizee. 'Zoals het er nu naar uitziet lijkt het halverwege volgende week er beter uit te zien, met meer zon en hogere temperaturen.'

💬 Neem contact op! Heb jij een tip of opmerking voor de redactie? Stuur ons een bericht via het contactformulier!

Altijd op de hoogte van het laatste nieuws en achtergronden uit Den Haag? Download onze app en ontvang notificaties bij belangrijk nieuws uit jouw stad!